6 maart 2014

Referenties

OTTO-COLLAGE

OTTO WORKFORCE

OTTO is een in het jaar 2000 opgericht, snelgroeiend internationaal arbeidsbemiddelaar dat uitzendkrachten uit voornamelijk  Oost – Europa hier naar Nederland en inmiddels ook andere landen haalt om vervolgens deze mensen aan het werk te zetten. Deze mensen worden voornamelijk voor werkzaamheden ingezet waarvoor we hier in Nederland en omringende landen een tekort aan personeel hebben. Het hoofdkantoor Van OTTO is gevestigd in Venray.

OTTO heeft momenteel ongeveer 22 zogenoemde “Labour Hotels” in Nederland waarin de gastarbeiders van OTTO verblijven. Hendriks Elektro zorgt voor zowel de noodverlichting als de camerabeveiliging in deze gebouwen. Ook voor ander installatie en reparatiewerk worden wij ingezet zoals kracht- en neveninstallaties.

Het hoofdkantoor van OTTO is ook door ons voorzien van verlichtingsinstallaties en kracht- en neveninstallaties.

 

HENK-BOVEE-collage

HENK BOVEE HORST

Henk Bovee Horst is al meer dan 40 jaar leverancier van keukens en badkamers. Met 1000m² aan keukens en 300m² aan badkamers is de kans groot dat u iets ziet wat u bevalt. Montage en installatie van de keuken wordt helemaal geregeld door Henk Bovee en de vakmensen die ze daarvoor ter beschikking hebben.

Hendriks Elektro zorgt al jarenlang voor de voorbereiding van uw net gekochte keuken of badkamer. Wij zorgen ervoor dat u straks veilig en op uw gemak kunt koken en/of gebruik kunt maken van uw badkamer. Wij zorgen er ook voor dat uw verdeelkast volledig in lijn loopt met de nieuwe elektro installaties die eventueel nodig zijn voor uw nieuwe keuken en/of badkamer.

 

MEPOL-COLLAGEMEPOL

Mepol is een industriële meubel- en interieurspuiterij gelegen in Venlo. Het bedrijf bedient zowel de industrie alsook de kleine zelfstandige.

Hendriks Elektro heeft voor dit gebouw de complete verlichtingsinstallatie alsmede de kracht- en neveninstallatie voor zijn rekening genomen.

 

 

 

 

UT BRUEDJEBekkerie UT BRUÊDJE

Ut Bruêdje is een bakkerij die een grote vestiging heeft in Blerick.

Hendriks Elektro heeft ook hier de complete verlichtingsinstallatie en de kracht- en neveninstallatie voor zijn rekening genomen. Ook de uitbreiding van de bakkerij is door ons op elektrotechnisch gebied verzorgt en met succes afgerond.