4 maart 2014

Over

Wie is hendriks elektro?

Hendriks elektro is een erkend elektrotechnisch installateurs- en reparateursbedrijf gelegen in Venlo. Ook is hendriks elektro uw elektriciƫn voor alle aanpassingen en uitbreidingen aan uw huis en/of bedrijfsinstallatie. Zo kunnen wij u thuis helpen met uw groepenkast, maar kunnen wij u als bedrijf bijvoorbeeld ook helpen met noodverlichting en camerabeveiliging. Het bedrijf is in eerste instantie opgericht als eenmanszaak en gaat op 16 juni 1971 officieel van start door zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Bijna 20 jaar later, in 1989 op 22 Mei, wordt hendriks elektro een Vennootschap onder Firma. Hierdoor wordt het een familiebedrijf. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam in het bedrijf.

Met meer dan 40 jaar aan ervaring in de installatiesector weten wij wat er speelt op de markt en bij de consument. Wij specialiseren ons op de gemakken die de huidige tijd met zich meebrengt en denken graag met u mee.

Tevens plegen wij al jaren onderhoud en eventuele uitbreidingen aan installaties bij verschillende bedrijven. Dit kan zijn onderhoud in hoofd- en onderverdelers als ook uitbouw van deze verdelers, onderhoud of vernieuwing van de verlichtingsinstallatie, controle en onderhoud van noodverlichting of periodieke controle van camerasystemen.

Hendriks elektro heeft bewezen dat goed werk loont met tal van grote projecten door de jaren heen. Zoals Het Hoofdkantoor van uitzendkracht OTTO Workforce B.V. gelegen in Venray en Bekkerie ’t Bruedje in Venlo. Maar ook u als particulier zijn wij absoluut niet vergeten. Neem gerust een kijkje bij onze referenties